«Το Κρητικό Τοπίο: Φυσικό – Ανθρωπογενές Περιβάλλον. Οι αρχές – οι αξίες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της Αειφορίας και η σημασία του ενεργού πολίτη μέσα από το συγγραφικό έργο του Ν.Καζαντζάκη»

ΘΕΜΑ : Συμπληρωματικές οδηγίες- διευκρινίσεις για τη διήμερη Θεματική Δράση στο ΚΠΕ Ανωγείων με τίτλο: «Το Κρητικό Τοπίο: Φυσικό – Ανθρωπογενές Περιβάλλον. Οι αρχές – οι αξίες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  και η σημασία του ενεργού πολίτη μέσα από το συγγραφικό έργο του Ν.Καζαντζάκη».

Το ΚΠΕ Ανωγείων σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των νομών της Κρήτης με αφορμή το  «2017 ως έτος Νίκου Καζαντζάκη» καλεί σχολεία, μαθητικές ομάδες και εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των νομών της Κρήτης να πάρουν μέρος στο διήμερη   Θεματική Δράση -Παρουσίαση  στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, που πρόκειται να διοργανωθεί στα  Ανώγεια, στους χώρους του ΚΠΕ Ανωγείων  με τίτλο: «Το Κρητικό Τοπίο: Φυσικό – Ανθρωπογενές Περιβάλλον. Οι αρχές – οι αξίες της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της Αειφορίας και η σημασία του ενεργού πολίτη μέσα από το συγγραφικό έργο του Ν.Καζαντζάκη»

την Παρασκευή (απόγευμα) 31 Μαρτίου και Σάββατο(πρωί) 1 Απριλίου 2017  στα Ανώγεια.

Τεχνική Yποστήριξη website