«Εισαγωγικό Σεμινάριο για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο ΚΠΕ Ανωγείων»

Το ΚΠΕ Ανωγείων σε συνεργασία με τους  Υπεύθυνους  Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειας Κρήτης πρόκειται να διοργανώσει διήμερο  επιμορφωτικό  Εισαγωγικό Σεμινάριο Α΄ Επιπέδου στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση την Παρασκευή 8 (απόγευμα) και Σάββατο 9 (πρωί) Δεκεμβρίου 2017  στα Ανώγεια, για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπ/σης, οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην Π.Ε. και πρόκειται να υλοποιήσουν πρόγραμμα Π.Ε. το σχολικό έτος 2017-2018

Θέμα του Σεμιναρίου:

«Εισαγωγή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση-Εκπαίδευση για την Αειφορία: Μεθοδολογία και Διδακτικές Tεχνικές. Σχεδιάζοντας Προγράμματα Π.Ε. με θέμα: Είμαστε… ό,τι Τρώμε: διατροφικές συνήθειες και περιβάλλον».

Το Σεμινάριο θα είναι διάρκειας 15 διδακτικών ωρών και απευθύνεται σε εξήντα  60 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (30 εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπ/σης και 30 εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπ/σης) της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου κατά προτεραιότητα, αλλά και σε εκπαιδευτικούς  από την υπόλοιπη Κρήτη. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΚΠΕ Ανωγείων. Την πρώτη μέρα θα υπάρχουν θεωρητικές εισηγήσεις και την δεύτερη βιωματικά εργαστήρια.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017  στους  Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων.


Τεχνική Yποστήριξη website